Зробити замовлення. Ця книга присвячена одному зі способів трансформації монопольного середовища залізничної галузі – організації залізнично...

Зробити замовлення. Ця книга присвячена одному зі способів трансформації монопольного середовища залізничної галузі – організації залізничної системи за вертикальним поділом, який також називають європейською моделлю. З метою пояснення основ функціонування залізничних систем з вертикальним розділенням розділи книги присвячені окремим складовим побудови таких систем: організаційні моделі, правові основи, ринок інфраструктури, механізми субсидування суспільно важливих перевезень пасажирів, державне регулювання та дотримання недискримінаційного доступу до інфраструктури.

Залізничні системи з вертикальним розділенням. Європейська модель Автор: Андрій Прохорченко
...
...
...
...

Залізничні системи з вертикальним розділенням. Європейська модель
Ціна:799 грн

Автор: Андрій Прохорченко
Палітурка: тверда
Формат: 64×90/16
Папір: офсетний
Друк: цифровий
Обсяг: 316 с.
Рік видання: 2022
ISBN 978-966-981-670-2
Тип: паперова книга
Погортати сторінки тут

Опис
Ця книга присвячена одному зі способів трансформації монопольного середовища залізничної галузі – організації залізничної системи за вертикальним поділом, який також називають європейською моделлю. З метою пояснення основ функціонування залізничних систем з вертикальним розділенням розділи книги присвячені окремим складовим побудови таких систем: організаційні моделі, правові основи, ринок інфраструктури, механізми субсидування суспільно важливих перевезень пасажирів, державне регулювання та дотримання недискримінаційного доступу до інфраструктури. В усіх деталях описано забезпечення відкритого доступу до залізничної інфраструктури на міжнародному та національному рівнях. Вперше викладено процедури розподілу пропускної спроможності на залізничних вантажних коридорах Транс'європейської транспортної мережі TEN-Т. Для розуміння всіх деталей розподілу пропускної спроможності залізничної інфраструктури на національному рівні, окрім загального опису даного процесу, окремий розділ присвячено процедурі надання ниток графіку руху поїздів на залізничній мережі національного оператора інфраструктури Польщі. Приділено увагу тарифній системі оператора інфраструктури Німеччини, розглянуті принципи тарифікації та системи ціноутворення на маршрути та на доступ до сервісних об’єктів. Узагальнено опис інформаційних систем для забезпечення розподілу пропускної спроможності залізничної інфраструктури.

     


     

0 коментарі: